Kilen

Bolig til salg i bofællesskabet ´Kilen´ tæt på natur og 21 km fra Kbh. centrum.

Kilen er et velfungerende bofællesskab, der består af 20 huse opført i 1989. Kilen er beliggende i Måløv, Ballerup Kommune, i naturskønne omgivelser tæt på Jonstrupvang og Hareskoven.

Det tager fem min. at cykle til toget og derefter en halv time at komme ind til centrum af København.

Boligerne i Kilen ligger som rækkehuse i to rækker, der er forbundet med en lukket, glas-overdækket gade, som fører til fælleshuset. Fælleshuset er på ca. 400 m2. Udover fælles spisestue og køkken, er der legerum, ungdomsboliger, gæsteværelse, fælles vaskeri, værksted og et fitness-lokale med klatrevæg. Huset, der er til salg, er på veludnyttede 95 m2 i to plan. I stueplan er der køkken/alrum, hvorfra der også er adgang til egen terrasse. På 1. salen er der badeværelse og 3 værelser. Fra repos er der adgang til loft.

Hvert hus har sin egen have/terrasse. Derudover er der en stor fælleshave med terrasse, bålplads, legeområder, sø, buske og træer, en stor kuperet græsplæne og aflåste cykelskure.

Kilen er en selv-administrerende, privat andelsboligforening, og beboerne står selv for drift og vedligeholdelse af ejendommen.

Vi har fællesspisning alle hverdage. Der er fire madgrupper, som på skift en uge af gangen, har ansvaret for indkøb og tilberedning af maden samt opvask og rengøring. Derudover har vi en del fælles arrangementer for både børn og voksne til jul, fastelavn, sommer og løbende gennem året.

Vi bor i øjeblikket 34 voksne og 19 børn i alderen 0 – 80 år i Kilen og søger familie/par, der er indstillede på at blive en del af vores fællesskab og være med til at udvikle det.

Man må ikke have hund eller kat.

Huset er til salg pr. 1. juli 2018.

  • Andelens pris: 1.490.000,-.
  • Forbedringer: 175.630,-.
  • Total: 1.665.630,-.
  • Løsøre som kan overtages: 3.408,-.

Månedlige omkostninger:

  • Månedlig ydelse: 6089,- kr./måned inkl. vand og fælles vaskeri.
  • Varme: 600,-
  • Fælles Internet: 25,-

Køber skal godkendes af indflytterudvalget.

Hvis du vil vide mere om Kilen, så skriv en mail til hussalg@kilen.dk ring til Gitte 22614640 eller Anne 20236365. Vi holder åbent hus søndag d. 22. april og fredag d. 27. april begge dage fra kl 13-17. Tilmelding til åbent hus på hussalg@kilen.dk. Pladser tildeles efter først til mølle. Skriv senest dagen før kl 10.00.

Mere info

Om Kilen

Billeder af andelen

image/svg+xml
image/svg+xml